Zangles

Zanglessen worden in een serie van minimaal 5 lessen van 50 minuten gedaan. Hier word met ademhalingsoefeningen en toonladders gewerkt. Na de oefeningen zal er een start gemaakt worden om een liedje te zingen, zoveel mogelijk in jouw stijl/interesse; bv musical, R&B, pop of nummers uit de oude doos. Thuis kan je de oefeningen zelf doen.

Workshop
Een zangworkshop duurt 50 minuten. Hier word met ademhalingsoefeningen en toonladders gewerkt. Na de oefeningen zal er een start gemaakt worden om een liedje te zingen, kun je thuis aan de hand van de oefeningen zelf uitwerken.

Zangtherapie
Zangtherapie wordt door middel van ademhalingsoefeningen en toonvorming gedaan. Zangtherapie is uitermate geschikt voor mensen die het moeilijk vinden om voor anderen te spreken of te zingen. Tijd op aanvraag.

Na 14 jaar operette te hebben gezongen als 2e soliste heb ik diverse projecten gedaan.
Ik heb mogen zingen in het concert gebouw en diverse theaters, in ziekhuizen, zorgcentra, rode kruis en diverse projecten voor kerken. Met een brede muziek kennis.

Tevens train ik kinderen (met rugzakje) en volwassenen die willen zingen, door middel van ademhalingsoefeningen en toonladders.

Zingen is wie en wat ik ben.

– Corrie Hilbrink